_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Om oss

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

                  RidLycka

Vi är den lilla mysiga verksamheten som erbjuder härliga turridningar, trevliga medryttarhästar, gott ridsällskap,
 nyttiga utbildningar och roliga aktiviteter - allt för en rik hästupplevelse!
Vi möter människor och hästar på individens nivå och strävar efter att förmedla den lyckokänslan för ridning som vi själva känner - till både ryttare och häst. Välkomnas av oss, kunniga ledare som brinner för att göra din upplevelse hos oss helt unik, samt våra fina och välridna hästar som matchas med dig och dina önskemål. 
Hos oss finns något för alla!
Vi välkomnar dig som söker aktivitet, livsnjutning, personlig utveckling och/eller egen hästkänsla med vägledning.
Här har du en fridfull plats hos oss i naturskön miljö där välbefinnande och ridlycka står i centrum.
RidLycka för både ryttare och häst!

JOANNA
Verksamhetens grundare och ansvarig verksamhetsledare.
"Jag vill nå ut och hjälpa häst och ryttare så att de tillsammans får ut det bästa av ridningen och varje gång kan känna sig nöjda med vad de uppnått - RidLycka för både Häst och Ryttare"

Hej!
Mitt namn är Joanna, jag är 30 år och har hållt på med hästar i hela mitt liv.
Jag har alltid haft häst, gått på ridgymnasiet Plönninge, vidareutbildat mig inom häst samt är verksamhetsledare och har nu startat verksamheten RidLycka ihop med mina bästa vänner. Min dröm är att kunna förmedla den lyckokänsla jag själv känner för hästar och ridning till just dig!
Jag hoppas att vi ses - Det vore väldigt trevligt! :)
Hjärtligt välkomna!
DESIRÈE
" Jag vill alltid finnas där för dem som längtar efter att få komma ut på natursköna upplevesler till häst, att förmedla det bästa jag vet till människor som inte har det så nära som jag har är något av det roligaste jag vet"

Hallå!
Desirée heter jag är en jordnära och glad tjej på 28 år.
Jag är utbildad djurvårdare från Munkagårdgymnasiet och har arbetat med både stora och små djur hela mitt liv. Jag och Joanna är mycket  nära vänner och den vänskapen fann vi genom hästarna. Vi delar nu ambitionen att få sprida vidare den gemenskapen och glädjen man bara kan hitta från hästryggen. Mig och min häst Perfect hittar du självklart på RidLycka, gården Ängamossen i Öppinge och vi ställer alltid upp, i alla lägen.
Varmt välkomna!

MARITA
"Jag står för Fikat! "
Hej!
Mitt namn är Marita och jag ser till så att allt inom gården och RidLycka funkar som det ska och hjälper till med hästarna när det behövs. Rider det gör jag inte men det blir en del mys-timmar i både  stallet och i hagen...  men jag önskar er en trevlig ridtur
Varmt välkomna!

 • Evelina • 11 oktober 2019 20:21:48
  Helt fantastiskt ställe!
  Joanna är pedagogisk och lugn i alla situationer. Är jätte glad att jag hittade detta stället.
  Ser fram emot allt jag kommer få vara med om framöver.
 • Emmy • 27 september 2019 19:51:09
  Tack för en underbar dag det har varit super roligt och du och dina hästar e så mysiga
 • Madeleine Magnusson • 13 augusti 2019 18:35:57
  Jag och Emmy var på Ridlyckan idag och red ut, wow vilket fantastiskt ställe, helt underbart. Kände oss så välkomna och Joanna var mycket trevlig, kunnig och pedagogisk. Vi red en magisk runda i skogen med mycket fina och trygga hästar. Kan varmt rekommendera ridlycka med det mycket passande namn. Vi kände oss så lyckliga :-)
 • Lotta Boman • 22 juli 2019 10:21:01
  Tredje sommaren jag och mina döttrar besöker Ridlyckan. Vilket smultronställe!! Härliga och roliga hästar (Pinglan favorit), proffsigt och välskött stall. Joanna superduktig och alltid splitvision på samtliga deltagare. Passar nybörjaren såväl som den erfarna ryttaren som gillar hästar med fart. Stort tack för att Ridlyckan finns! Lotta, Hilda och Majken
 • Johanna Vingren Lumpus • 30 juni 2019 20:47:11
  Underbar turridning med mysiga hästar och skön natur! Jag kommer gärna tillbaka!
 • Rebecca Pihl • 30 mars 2017 13:00:12
  Jättemysigt stall och goa människor! Började rida där för en månad sedan och det är verkligen så roligt. Man får rida mycket ute i skogen om man vill, vilket jag tycker är jättehärligt. Passar bra för mig att man kan rida på olika tider och inte bara en viss tid varje vecka. Man längtar verkligen till nästa gång man ska rida!!
 • Emma Berntsson • 17 mars 2017 15:17:08
  När jag hittade Ridlyckas verksamhet blev jag väldigt glad. Jag vill gärna hålla igång min ridning och att rida ca 1 gång/vecka passar mig bra. Problemet är att jag ibland behöver rida oregelbundet. Därför passar konceptet med "egen" häst mig fint. Ibland rider jag på helgen och ibland på veckodagar. Ibland med annan medryttare och ibland i liten grupp.
  Att Joanna är en lugn och trygg person i stallet gör att jag känt mig väl omhändertagen, och blivit väl informerad om verksamheten och hästarna. Säkerhet är viktigt för mig, och det är något man håller hårt på.
  Att Joanna ser mig som ryttare och har en bra dialog med mig gör att jag känner mig trygg och säker när jag sätter mig på hästen.
  Ett toppenställe att vara på, med härliga vänner, både tvåbenta och fyrbenta.
 • Hanna • 15 mars 2017 14:00:12
  Jag har ridit som medryttare hos Joanna och ridlycka i snart tre år. Jag trivs så bra och längtar alltid att få åka ut till stallet igen. Nedstressning från vardagen med häst-terapi :-)
  Jag har fått utvecklas i min takt som ryttare med jättebra stöd från Joanna.
 • Johanna kjöller • 14 mars 2017 19:16:43
  En underbar upplevelse att rida här. Fin natur, fina hästar, o underbara människor som ser efter just ditt behov. Längtar dit igen
 • Jocke • 14 mars 2017 19:16:06
  Så glad att jag hittade till ridlycka. Man blir välkomnad och vägledd i ridningen så mycket som behövs. Hela konceptet är personligt och utvecklande!
 • Katarina Fällgren • 14 mars 2017 16:32:22
  Mysigt stall med ordning och reda, goa människor och fina hästar! Och som grädde på moset en helt otroligt fin natur att rida i! Man längtar tillbaka hit varje gång man kör hem. Bästa Ridlycka-gänget (två-som fyrbenta) är så glad att jag hittade till er!
 • Gabriella • 24 mars 2016 11:56:24
  Hej! :-D Vilken underbart härlig och fin sida ni har fått!!! Längtar tills vi ses i April! Många Kramar Gabriella