_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Våra Hästar

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Upplev härliga ridturer när de är som bäst!
Välkomnas av oss och våra hästar som tar dig med på fantastiska upplevelser i natursköna miljöer på ett traditionellt ridsätt!

PERFECT - Perf
"Är man stor får man va snäll"
- 170 cm mkh, något viktbärande (max vikt ryttare ca 100 kg)
- Snäll, lugn, stabil och trygg. 
- Ridsvårighet: Lätt

Stora Bumlingen med det stora hjärtat!
Lätt kille att rida, fin framåtbjudning, kan behöva en starkare hand men är ej svår att hålla. Gå oftast som första häst och hittar själv stigarna i skogen, så låt han visa vägen =). Cool, genomsnäll, lugn, stabil och trygg. En perfekt häst för dig som inte är hästvan, du som är nybörjare alt. aldrig ridit men har en fast hand eller för dig som är hästvan och bara vill njuta av ritten!
 

CINDY - Bebis
- 160 cm mkh, viktbärande (max vikt ryttare ca 120 kg)
- Snäll, lugn, stabil och trygg. Kan bli något tungriden/svårstyrd.
- Ridsvårighet: Lätt/Medel

Lilla Bumlingen med det stora hjärtat!
Lätt tjej att rida, lugnt och härligt tempo (kan bli något långsam och gillar mat- därav ibland svårstyrd) Men så länge du inte låter henne ta en picknick på ridturen så är hon superhärlig i ridningen =).
Cool, genomsnäll, stabil, lugn och trygg. En perfekt häst för dig som inte är hästvan, du som är nybörjare alt. aldrig ridit eller för dig som är hästvan och bara vill njuta av ritten!
 

GINNY - Prinsessan
- 160 cm mkh,  något viktbärande (max vikt ryttare ca 80 kg)
- snäll, lugn trygg, kan vara lite "prinssesig"
- Ridsvårighet: Medel

En riktigt fin häst att rida! Snäll, lugn, trygg, mjuk och okomplicerad häst som önskar att du litar på henne och låter henne "gå lös" om hon är duktig! Vissa gånger får Ginny ta täten då hon håller ett lugnt och fint tepom, men hällst vill hon gå som nr. 2 - därför går hon som bäst som nr.1 =). Gillar dock ej sadlingen och kan bli lite otålig i stallet pga detta. 
En perfekt häst till dig som är nybörjare alt. aldrig ridit innan men som kan vara mjuk i handen och vågar lita på hästen, eller för dig med NH tänk och/eller hästvana och som bara vill njuta av ritten.
 

STILLA -  stilla <3
- 170 cm mkh, viktbärande (max vikt ryttare ca 100 kg)
- stabil, trygg, framåt,  
- Ridsvårighet: medel

En häst för dig som vill ha lite mer tempo i ridningen (utan att hästen ska vara för svår att hålla) en lagom utmaning för dig som är något rutinerad och gillar hästar med framåt agenda där ni hellre "håller in hästen" än behöver skänklar på. När du får Stilla till att gå som långsamast dock, så är hon som finast, både i tempo och harmoni så det är något vi strävar efter i ridningen med henne och når du dit - så kommer du få en helt underbar ridtur på en supertrevlig häst =) 


 

PINGLAN - Pingis 
- 165 cm mkh, viktbärande (max vikt ryttare ca 100 kg)
- stabil, trygg, något stressig, och kan bli studsig. 
- Ridsvårighet: Svår

För dig som är tuff i ridningen. En riktigt rolig häst för dig som klarar av henne, kan vara het men ej svår att hålla har mycket fin trav och galopp men kan bli studsig om hon blir stressad. En perfekt häst för dig som är tuff, cool och rutinerad samt konsekvent i ridningen (är hon duktig låt henne "gå lös", behövs det "ta i henne" gör det så att det ger resultat) Kommer ni överens så har du en vän för livet! 

BECKY - Becky Boop
- 160 cm mkh, något viktbärnade (max vikt ryttare ca 80 kg)
- pigg, framåt, något stressig men gudasnäll!
- Ridsvårighet: Svår

En häst med mycket motor och stort hjärta - för dig som är lugnet själv.
En häst som ger allt för dig i ridningen men som behöver en ryttare som kan hantera det. Pigg och framåt, lätt på skänkeln, blir het om du inte tar i henne men är otroligt lyhörd och lätt att hålla. En perfekt häst för dig som är lugn, cool och rutinerad samt är konsekvent i ridningen (är hon duktig låt henne "gå lös", behövs det "ta i henne" gör det så att det ger resultat).
Du som kan rida henne - kommer att älska henne!